MedicEvac

 

Bringing your clients home

  

 

 
 

BlogRead the Latest News

Wait a minute, while we are rendering the calendar

MedicEvac Blog

Follow our missions and keep up to date with our company.

Ambulancier en zin in avontuur ?

MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen.

Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis.

In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België.

Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance.

Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge

Spreekt het avontuurlijke je wel aan, wil je af en toe wat bijverdienen op een leuke en ontspannen manier en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Ervaring in patiëntencontacten is een grote meerwaarde. Stuur ons je uitgebreide CV door op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en we komen onmiddellijk bij je terug.

Santa Cruz de Tenerife, Spain - 18/05/17 -> 19/05/...
Alicante, Spain - 11/06/17 -> 12/06/17

Comments

 
No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Tuesday, 23 January 2018
If you'd like to register, please fill in the username, password and name fields.

Captcha Image