Nationaal

Nationaal Ziekenvervoer
Borderless care

Liggend vervoer

Dient u te worden opgenomen in het ziekenhuis of mag u terug huiswaarts keren, dan kunnen wij u liggend vervoeren met één van onze ambulances.
Vanuit onze uitvalsbasis te Lokeren verzekeren we een groot stuk van het Waasland van kwaliteitsvol ziekenvervoer. Onze wagens zijn volledig uitgerust conform de laatste normeringen en beschikken over een comfortabele luchtvering. Zo komt u op de meest aangename wijze op uw eindbestemming.
Onze ambulances worden bemand door opgeleide en gediplomeerde ambulanciers en indien nodig voorzien we een begeleidend intensieve zorgen verpleegkundige. 
We onderhouden een nauwe samenwerking met de lokale ziekenhuizen van Lokeren, Sint-Niklaas, Dendermonde en het Universitair Ziekenhuis van Gent.

Rolstoelvervoer

Wanneer u niet goed te been bent, dan kan u beroep doen op ons rolstoelvervoer.
Frequent vervoeren we patiënten die terug naar huis mogen of op consultatie moeten.
Onze wagens zijn uitgerust met een lift zodat we de rolstoel makkelijk en veilig kunnen installeren. Indien nodig voorzien we een rolstoel, maar we kunnen u uiteraard met uw eigen rolstoel ook vervoeren. Er is voldoende plaats om u te laten vergezellen door familie.
De rolstoelwagens worden bemand door een ambulancier die u niet alleen zal helpen tot aan uw eindbestemming maar u ook kan begeleiden tot in uw woning of u kan helpen bij de inschrijving in het ziekenhuis.

Zittend vervoer

Hebt u hulp nodig om naar een consultatie te rijden, dan kunnen we u helpen met ons zittend vervoer. Een personenwagen komt u ophalen en zal u begeleiden tot aan de eindbestemming. Onze chauffeur zal met u meegaan om u te helpen bij de inschrijving en u mee begeleiden tot aan de consultatie. Na uw consultatie wordt u terug opgepikt om terug naar huis te vertrekken.

Klini transport

Voor het transport van zwaar zieke patiënten die intensievere begeleiding nodig hebben, beschikken we over een ICU ambulance. Deze wagen wordt standaard bemand door een gediplomeerde ambulancier en een intensieve zorgen verpleegkundige. Deze wagen is volledig uitgerust om een intensieve zorgen patiënt veilig naar een ander ziekenhuis te transporteren.

Onze nationale dispatch is 24/24 te bereiken.

Dispatch Nationaal

+32 (0) 9 310 77 88

ambu@medicevac.com