Over Ons

Missie en Visie
Borderless care

MedicEvac is dé referentie voor reisbijstandsmaatschappijen en mutualiteiten binnen en buiten België in het kader van repatriëringen en nationaal ziekenvervoer.

Onze Missie als Partner

MedicEvac werkt voor verzekeringsmaatschappijen en mutualiteiten binnen en buiten België. Wij nemen onze job als zeer serieus en laten geen opties voor fouten gezien we steeds met patiënten, in welk staat dan ook, onderweg zijn.
Van bij opstart van een missie proberen we onze partners bij te staan om zo snel mogelijk de patiënt terug naar huis te brengen of te vervoeren naar de eindbestemming.
We staan onze assistances bij in het maken van de juiste beslissing naar inzet van personeel en/of materiaal.

Onze Medewerkers

MedicEvac medewerkers worden geselecteerd op basis van ervaring, diploma's en empathie. Beide zaakvoerders zijn IC-verpleegkundigen met een grote ervaring op ziekenvervoer en repatriëring. Vanuit hun expertise worden medewerkers getoetst op empathie. Zowel in nationale als internationale missies is empathie een rode draad in het afhandelen van de missie. Als we na een onfortuinlijke gebeurtenis de kers op de taart kunnen zetten door een glimlach te krijgen van onze patiënt, dan is de missie al voor een groot stuk geslaagd. Onze medewerkers worden vanuit OPS aangestuurd en opgevolgd. Elke missie is verschillend en een proactieve stijl met nadruk op veiligheid, comfort en persoonlijke assistentie dient aanwezig te zijn bij elke medewerker.
Onze medewerkers ZIJN MedicEvac en zij moeten zich veilig voelen binnen ons bedrijf. Elke medewerker moet het gevoel behouden dat ze, weliswaar veelal alleen op weg, nooit alleen zijn en kunnen rekenen op advies en ondersteuning vanuit de backoffice. 

Dynamische Visie

MedicEvac wil dé referentie zijn en blijven binnen België en een vertrouwde partner voor verzekeringsmaatschappijen, patiënten en mutualiteiten. We willen gezien worden als een betrouwbare partner met een excellente reputatie, een sterk netwerk en een een enthousiaste pool van medewerkers.

Kernwaarden

In een continue veranderende omgeving delen onze staf en onze medewerkers dezelfde waarden:

- Professionalisme
- Inlevings- en aanpassingsvermogen
- Communicatieve vaardigheden en integriteit
- Verantwoordelijkheidsbesef
- Pro-actief handelen en denken
- Gedreven naar kwaliteit en resultaatsgerichtheid

Ons Logo

Het logo van MedicEvac is een weerspiegeling van onze werkzaamheden. Ons logo is een abstracte weergave van:

- Een doorgedreven samenwerking waarbij we de hand reiken en een continue cirkel maken tussen patiënt, MedicEvac en onze opdrachtgever
- Passie voor onze job uitgebeeld door de vlam

Onze nationale en internationale dispatch is 24/24 te bereiken.

Dispatch Nationaal

09 310 77 88

ambu@medicevac.com

Dispatch Internationaal

09 310 77 88

ops@medicevac.com