• +32 9 310 77 88
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
me

medicevac.

veilig thuis.

Liggend vervoer

Dient u te worden opgenomen in het ziekenhuis of mag u terug huiswaarts keren, dan kunnen wij u liggend vervoeren met één van onze ambulances.
Vanuit onze uitvalsbasis te Lokeren verzekeren we kwaliteitsvol ziekenvervoer voor de regio Sint-Niklaas, Lokeren, Dendermonde en Gent.
Onze wagens zijn volledig uitgerust conform de laatste normeringen en beschikken over een comfortabele luchtvering. Zo komt u op de meest aangename wijze op uw eindbestemming.
Onze ambulances worden bemand door opgeleide en gediplomeerde ambulanciers en indien nodig voorzien we een begeleidend intensieve zorgen verpleegkundige. 

We hebben hiervoor het vertrouwen van Mutas en I-Mens die het ziekenvervoer voor de mutualiteiten aansturen.
Image
Image

Rolstoelvervoer

Wanneer u niet goed te been bent, dan kan u beroep doen op ons rolstoelvervoer.
Frequent vervoeren we patiënten die terug naar huis mogen of op consultatie moeten.
Onze wagens zijn uitgerust met een lift zodat we de rolstoel makkelijk en veilig kunnen installeren.
Indien nodig voorzien we een rolstoel, maar we kunnen u uiteraard met uw eigen rolstoel ook vervoeren. Er is voldoende plaats om u te laten vergezellen door familie.
De rolstoelwagens worden bemand door een ambulancier die u niet alleen zal helpen tot aan uw eindbestemming maar u ook kan begeleiden tot in uw woning of u kan helpen bij de inschrijving in het ziekenhuis.

Zittend vervoer

Hebt u hulp nodig om naar een consultatie te rijden, dan kunnen we u helpen met ons zittend vervoer. Een personenwagen komt u ophalen en zal u begeleiden tot aan de eindbestemming. Onze chauffeur zal met u meegaan om u te helpen bij de inschrijving en u mee begeleiden tot aan de consultatie. Na uw consultatie wordt u terug opgepikt om terug naar huis te vertrekken.
Image

TOT UW DIENST

0/7
Wij zetten alles aan het werk om u zo spoedig mogelijk terug thuis te brengen !
0
CONTINENTEN
0
LANDEN
0
ZIEKENHUIZEN
0
GELUKKIGE PATIËNTEN

ONZE PATIËNTENHUN ERVARINGEN

ONZE PARTNERS